5 EUR

Ter Vesten
Gravenplein 2
9120 Beveren
België

MAANDAG 20 JANUARI | 14 uur 
DINSDAG 21 JANUARI | 10 en 14 uur
WOENSDAG 22 JANUARI | 10 uur

Doelgroep 1 | 2 Leerjaar

Publieksmaximum 200
Duur 50 minuten 
Lesmateriaal beschikbaar

Beschrijving

Er was eens een vader en een zoon. Iedere avond las de vader zijn zoon een verhaal voor. Steeds hetzelfde verhaal: over een vader en een houten zoon die een echt jongetje werd. Toen kwam de oorlog en was er alleen nog de vader.
De vader maakte een jongetje van stukken hout en puin. Iedere avond leest de vader zijn houten zoon een verhaal voor. Steeds hetzelfde verhaal. Totdat op een avond… een hamer, een beitel en de fantasie het echte leven ontmoeten. En dan wordt het heel eenvoudig om een droomwereld in en uit te glijden.

Een warm sprookje over liefde, leven en hoop
Sprookjes enzo presenteert zijn eigen versie van het traditionele Italiaanse sprookje Pinocchio met de frisse, onbezorgde vrijheid van een kind van vandaag. Het verhaal van een marionet en van zijn geliefde vader.
Pinocchio, een ontroerend verhaal over de kracht van verbeelding. Een voorstelling over de relatie tussen vader en zoon, over verandering, persoonlijke groei en de magie van kleine alledaagse dingen.
Een kleurrijke en dynamische voorstelling vol verrassende beelden en onverwachte gebeurtenissen. Met één acteur en talrijke personages.

www.sprookjes.be

Vrij naar de tekst Pinocchio van Carlo Collodi
Tekst & spel Jo Jochems
Concept, scenografie & regie Pietro Chiarenza
Dramaturgie Erwin Jans
Kostuums Margot De Group