Start ticketverkoop 2024-2025

De ticketverkoop vindt plaats op zaterdag 15 juni 2024 om 9 uur.
De losse ticketverkoop gaat samen met de abonnementenverkoop van start.  

(een handig invulformulier vindt u onderaan deze pagina)

Prijzenstructuur A | B | C | D

Avondvoorstellingen

 • Standaardtarief
 • 65+’ers en groepen vanaf 15 personen
 • Abonnementstarief of filmstrippenkaart
 • Min 26-jarigen

Familievoorstellingen in dagprogrammatie hebben twee tarieven.

 • Volwassenen | abonnementstarief
 • Kinderen en jongeren -26 jaar

Uitzonderlijk kan er voor een voorstelling een afwijkende tarievenstructuur gelden.

Abonnement 2024-2025

Vanaf 15 juni koop je online een abonnement én losse tickets. Met een abonnement geniet je vanaf vijf voorstellingen van het reductietarief. Je ontvangt daarbij ook een tegoedbon voor een gratis voorstelling. Wie 26 jaar of jonger is, krijgt een extra korting van 5 euro op het abonnementstarief.

Voor meer info over het reserveren van abonnementen: raadpleeg www.tervesten.be of neem contact op met de balie.

Familievriendelijk

Goed nieuws! Selecteer ook familievoorstellingen in combinatie met avondvoorstellingen in het abonnement. Je boekt in dezelfde bestelling losse tickets bij voor de kinderen (-26 jaar).
De voorstellingen van Pop & Top en MuzArt kan je alleen bestellen via de knop ‘losse tickets’.
Bij sommige voorstellingen zijn er leuke workshops.  In het CultuurCafé is een kinderhoek.

Filmstrippenkaart

Filmfan? Dan is de filmstrippenkaart iets voor u! U geniet van zes films naar keuze of geniet samen met vijf vrienden van een filmavond in Ter Vesten voor een reductietarief van 24 EUR. De filmstrippenkaart vervalt niet bij het einde van het seizoen. Oude filmstrippenkaarten (aangekocht aan 18 EUR) blijven onbeperkt geldig.

Schoolgroepen

Bent u docent of leerkracht, check dan zeker het kwalitatief schoolaanbod online of ontvang dit via de post. Per schoolvoorstelling ondersteunt een educatief pakket de beleving van de leerlingen.
Leerlingen, begeleid door een leerkracht die vooraf de tickets ophaalt, kunnen voor de vrije voorstellingen van theater, dans, muziek, humor en circus tegen een voordeeltarief reserveren: 6 EUR per leerling (enkel geldig voor erkende onderwijsinstellingen). Neem hiervoor contact op met de balie.

UiTPAS Reynaert

De UiTPAS Reynaert, een spaar- en voordelenkaart voor cultuur, sport en vrije tijd is een initiatief van de gemeenten Beveren, Zwijndrecht en Sint-Gillis-Waas. Met een UiTPAS op zak spaart u UiT-punten bij tal van culturele en andere vrije tijdsactiviteiten in de drie gemeenten. Gebruik uw UiTPAS ook in Ter Vesten.

 • Heeft u een UiTPAS Reynaert?
  U kan een UiT-punt sparen als u naar een voorstelling komt van Ter Vesten of één van haar partners. Aan de UiTPAS-zuil (ingang schouwburg) kunt u uw UiTPAS scannen en een UiT-punt sparen.
 • Heeft u een UiTPAS Reynaert met kansentarief?
  U krijgt 80% korting als u naar een voorstelling komt van Ter Vesten of één van haar partners. Tickets aan dit tarief kunnen ook online besteld worden, hou uw UiTPAS-nummer bij de hand. Natuurlijk kunt ook u UiT-punten sparen.

Meer info: Gemeentehuis Beveren, Gravenplein 8, 9120 Beveren, 03 750 15 11, info@beveren.be

Wase Buren Bonus

Vanaf dit seizoen introduceren we de Wase Buren Bonus, een unieke kans om niet alleen van onze eigen voorstellingen te genieten, maar ook van culturele hoogtepunten in de naburige Wase cultuurcentra. Geniet als abonnee van Ter Vesten van de Wase Buren Bonus . Met jouw abonnementscode kan je in elk ander Waas cultuurhuis (Beveren, Lokeren, SintGillis-Waas, Sint-Niklaas, Waasmunster, Temse,
Zwijndrecht) één voorstelling aan abonnements- /vriendenkorting kopen. Dit kan daags na de aanschaffen van een abonnement/vriendenpas, ook online.