17 EUR
16 EUR
16 EUR
14 EUR
9 EUR

Gravenplein 2
9120 Beveren
België

Beschrijving

Pauwel

Wars van alle trends baant Pauwel zich al meer dan een decennium een weg in de schaduw van de muziekscene. Sinds zijn debuut EP uit 2020 lijken steeds meer mensen de weg te vinden naar zijn indiefolk die gekenmerkt wordt door zijn breekbaar stemgeluid en groot talent voor kleine liedjes.

Nu stelt Pauwel het nieuwe album Dear  voor. Open en bloot gaat hij de strijd aan met zijn demonen, zonder daarbij de essentie uit het oog te verliezen: ijzersterke songs die zwalpen tussen hoop en wanhoop, slaan en zalven tegelijkertijd.

"Pauwel blinkt uit in uitgepuurde en verstillende songs
waarin net genoeg kiertjes zitten om wat licht en zuurstof binnen te laten."

De Standaard

 

Kids With Buns

Marie en Amber werkten al jaren vanuit hun slaapkamers aan muziek toen ze een dikke twee jaar geleden plots opdoken onder de naam Kids With Buns. Hun dromerige indiepop is een verzameling van persoonlijke dagboekfragmenten, melancholische gitaarrifs en eerlijke teksten.

In ijltempo wisten deze jonge artiesten zich op de kaart te zetten. In 2020 schopten ze het meteen tot de halve finale van Humo’s Rock Rally, in 2021 wonnen ze De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en hun singles zijn sindsdien niet van de radio weg te denken. De grote podia lonken, maar niet zonder eerst langs dat van ons te passeren!

"Ze schieten recht in de roos."
Dansende Beren

Pauwel Pauwel De Meyer (zang, gitaar), Koen De Gendt (bas), Sander Smeets (toetsen, gitaar), David Broeders (drums)

Kids With Buns Marie Van Uytvanck (zang, gitaar), Amber Piddington (zang, gitaar), Stijn Konings (keys), Dajo Vlaeminckx (drums)
 

Meskerem Mees
do. 24/11/2022
History of New Wave
vr. 14/10/2022
Mauro Pawlowski
wo. 09/11/2022
Janne Blommaert, Naomi Sijmons, Pauline Verminnen
do. 27/04/2023
The Milk Factory & Hannah Tolf (SE)
vr. 12/05/2023
Flip Kowlier
vr. 24/03/2023